Waar gaan we naar toe in 2022?Des Glaciers, La Fouly, Zwitserland

We kijken terug op een zeer geslaagd bergsport trefkamp 2021. Lees bijvoorbeeld dit verslagje. 
 
Let op! De eerste twee weken van het trefkamp zitten nu vol. Maar de tweede twee weken zijn minstens zo gezellig. Inschrijven kan vanaf zondag 31 juli. Wil je toch eerder? Stuur ons dan een mailtje, dan zetten we je op de wachtlijst.
 
17 juli t/m 13 augustus 2022

Het Bergsport Trefkamp strijkt in 2022 neer op een van de mooiste campings in het alpengebied: Camping Des Glaciers, gelegen op 1600 m hoogte aan de voet van de Mont Blanc. Samen op avontuur, jong tot oud(er), zelforganiserend en zelfverzorgend met eigen vervoer. Op een centrale plek wordt elke avond koffie / thee gedronken (de treftent maakt zijn rentree, als COVID het toelaat) en worden plannen gesmeed. De ruime camping heeft de schoonste toiletten van het Alpengebied (Zwitserland!) en het uitzicht op de bergen is adembenemend.

Omringd door een rijke flora en fauna, aan de rand van een gletsjerstroom en met uitzicht op een indrukwekkend berglandschap. Veel wandelingen en trektochten (onder meer de "Tour du Mont Blanc") beginnen direct bij de camping.

Prijs: Volwassenen €1, kids €0.50. Kampeerplaats (max 6 personen): CHF16; volwassenen CHF9; jeugd (6-16jaar ) CHF4; Onder de 6 jaar gratis; 5% en 10% korting bij 2 resp. 3 weken verblijf. Prijzen zijn per nacht. Kijk op de campingwebsite voor details.
 
Kijk voor meer informatie op de andere pagina's van het menu (op de telefoon is het menu het grijze balkje bovenaan).

.