Waar gingen we naar toe in 2022?Des Glaciers, La Fouly, Zwitserland

We kijken terug op een zeer geslaagd bergsport trefkamp 2022. Lees bijvoorbeeld dit verslagje. 
 
UPDATE: de vlag is gearriveerd, samen met de eerste pioniers! Het weer is stralend :-). Bij aankomst gelijk bij de ingang rechts en gelijk weer rechts. Doorrijden tot voorbij de huisjes. Hier zie je links in een boom de nivon-vlag hangen. Receptie is verder naar boven en misschien makkelijker te voet te bereiken

Let op! Het NIVON veld voor de eerste drie weken van het trefkamp is echt vol en het wordt ook echt te druk als er nog Bergsport trefkampmensen (zij-)instromen. Maar, de laatste week is er nog wel (een beetje) plaats, en die is minstens zo gezellig. Inschrijven kan vanaf vrijdag 5 augustus.


 
17 juli t/m 13 augustus 2022

Het Bergsport Trefkamp strijkt in 2022 neer op een van de mooiste campings in het alpengebied: Camping Des Glaciers, gelegen op 1600 m hoogte aan de voet van de Mont Blanc. Samen op avontuur, jong tot oud(er), zelforganiserend en zelfverzorgend met eigen vervoer. Op een centrale plek wordt elke avond koffie / thee gedronken (de treftent maakt zijn rentree, als COVID het toelaat) en worden plannen gesmeed. De ruime camping heeft de schoonste toiletten van het Alpengebied (Zwitserland!) en het uitzicht op de bergen is adembenemend.

Omringd door een rijke flora en fauna, aan de rand van een gletsjerstroom en met uitzicht op een indrukwekkend berglandschap. Veel wandelingen en trektochten (onder meer de "Tour du Mont Blanc") beginnen direct bij de camping.

Prijs: Volwassenen €1, kids €0.50. Kampeerplaats (max 6 personen): CHF16; volwassenen CHF9; jeugd (6-16jaar ) CHF4; Onder de 6 jaar gratis; 5% en 10% korting bij 2 resp. 3 weken verblijf. Prijzen zijn per nacht. Kijk op de campingwebsite voor details.
 
Kijk voor meer informatie op de andere pagina's van het menu (op de telefoon is het menu het grijze balkje bovenaan).

.