Praktische informatie 2022

Wanneer?

Je bent welkom tussen 17 juli t/m 13 augustus 2022

De camping

Alle benodigde informatie over de camping is te vinden op hun eigen website: https://www.camping-glaciers.ch/nl/

Het adres is:
Camping des Glaciers
Route de Tsamodet 36
CH-1944 La Fouly
Tel: +41(0)27 783 18 26  
Email: info@camping-glaciers.ch

Reserveren

Door te reserveren op de camping verzeker* je jezelf en je eventuele bubbel van een plekje in het Trefkamp. Maar vul graag ook ons aanmeldformulier in, dan weten wij hoeveel personen er komen en kunnen zo nodig een wachtlijst instellen, als (zoals vorig jaar) de maximumbezetting in zicht komt. Er wordt een betaling van €50 gevraagd bij het reserveren. *Let op: Net zoals de vorige twee jaar is er een risico dat vanwege de COVID situatie we besluiten het trefkamp niet door te laten gaan. Er is dan geen garantie dat deze €50 dan kan worden teruggevraagd van de camping, en ook het Bergsport Trefkamp kan dit bedrag niet retourneren. De vorige twee jaar is het trefkamp overigens wel doorgegaan.

Belangrijk: meld bij de reservering in de Opmerkingen / Commentaarbox "Gruppe Nivon".

Reserveren voor de camping kan hier

De betaling kan met VISA of Mastercard Creditkaart maar ook met een bankoverschrijving.  Net als vorig jaar "hikt" de creditkaartbetaling soms. Dit heeft te maken met browserinstellingen. Mocht dit het geval zijn dan zijn de volgende remedies bekend: (1) de cookies van de browser wissen of (2) een andere webbrowser gebruiken of (3) een andere computer gebruiken of (4) een mobiele telefoon gebruiken of (5) iemand anders de reservering + betaling laten doen. Mocht iemand een robuuste methode vinden dan houden wij ons daarvoor aanbevolen.

Een bankoverschrijving werkt wel zonder problemen, echter kunnen hier bankkosten berekend worden. Voor een overschrijving via de Rabobank van CHF 50 bedroegen de bankkosten circa €8.

De rekening van de Camping des Glaciers is CH27 8080 8003 7408 9715 6
Het adres is Route de Tsamodet 36, La Fouly, Zwitserland.

Wandelgidsen en kaarten

Hier veel informatie over bergwandelen in Zwitserland, met links naar de juiste kaarten en gidsjes.

Hoe kom je er met openbaar vervoer?

Zie deze pagina.

Hutten

Zie ook hier.

Overige activiteiten.

Neem hier eens een kijkje!

En hoe zit het met de hond?

Op de camping zijn honden welkom maar moeten zijn aangelijnd. Over het algemeen is Zwitserland een hondvriendelijk land.